Egyedi termékek

Rendelj a kínálatunkban nem szereplő egyedi igényekre szabott málát, karkötőt fotó diagnosztika, szín vagy gyógyhatások alapján

A folyamat nagyon egyszerű

  1. Fogalmazd meg igényeid, problémád amire megoldást szeretnél, vagy kedvenc köved és add le  megrendelésedet.
  2. Az e-mailen küldött anyagban tekintsd meg a tervet és az árajánlatot.
  3. Mindkét oldal elégedettsége esetén pedig már boldoggá is teheted vele magadat vagy kiválasztottad.

Ezt az opciót akkor ajánlom, ha sokat keresgéltél és úgy érzed nincs kifejezetten a Te igényeidet kielégítő ásvány ékszer összeállítás, akkor nagyon jó helyen jársz, mert itt elkészítjük számodra!

Egy embert pillanatról pillanatra folyamatosan hatások érik, ezek mind valamiképpen befolyásolják működésünket, negatív vagy pozitív irányban. Rendelkezz Te is ezzel a különleges lehetőséggel, hogy egy olyan biztos pont van az életedben, ami folyamatosan a számodra legszükségesebb energiatöltetet hordozza magában. Rendelj Te is egyedi ékszer vagy málá összeállítást igényeid megadásával és ez alapján mi saját kezűleg elkészítjük Neked egyedi darabodat.


1. Különlegességek készítése fotó alapján

Bízz bennünk és engedd át a tervezést! Ezzel számodra is egyszerűbb lesz a választás és biztosan egy teljes mértékben a személyiségedhez vagy a megajándékozni kívánt személyhez fog igazodni a különlegesség melyet átadhatsz.

2. Színek meghatározásával

Válasz színek alapján! Add meg kedvenc színeid és mi az alapján készítjük el új kedvenc darabodat. Goethe óta tudjuk a színeknek milyen fontos szerepe van az életben, sokat foglalkozott a fiziológiai-lélektani hatásukkal. Biztos vagyok benne, hogy saját tapasztalataid is megerősítik ezt a dolgot. Gondolj csak arra, hogy reggel mikor felkelsz ruhát vagy kiegészítőt választasz és itt nyilván fontos a kényelem és a stílus, de az igazán meghatározó a szín lesz, hiszen az az, ami legnagyobb hatással van személyiségedre és hangulatodra.

3. Ásványok gyógyhatása alapján

Ezek a különleges drágakövek mind gyógyító energiával képesek segíteni életed mindennapjait. Ismerd meg őket részletesen az -Ásványlexikon- részben, vagy válassz a -kategóriák- közül.

Megrendelőlap

Chat megnyitása
1
Close chat
Szia! Köszönjük, hogy meglátogattál minket. Nyomd meg a Start gombot, hogy beszélhess velünk. :)

Start