Gyakran ismételt kérdések

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Hogyan válasszak méretet?

Az átlagos női csukló kerülete 16 cm, így a passzos karkötő 17 cm, ami szabadabban mozog esetleg rábukik a kézfejre 18-19 cm. Ha van rá lehetőségünk az a biztos, ha a lemért csukló kerületének értékéhez hozzáadunk 1-1,5 cm-t. Férfiaknál az átlag 18 cm a többi szabály pedig ugyan úgy érvényes.

Van otthon elszakadt málám, beküldhetem?

Van lehetőség régi vagy nem tetsző régi darabjaid újrafűzésére átalakítására a saját köveid felhasználásával. Ezzel kapcsolatban érdeklődj az iroda@pranafashion.hu e-mail címen.

Nem ugyan olyan a termékem mint a képeken, mi lehet a gond?

Az ásvány gyöngyök természetes anyagok, így homogenitásuk és színárnyalataik különbözőek lehetnek. Ez egy teljesen normális dolog ám ha mégis emiatt elégedetlen vagy nem használt termékedet természetesen visszavásároljuk.

Nem jó a méret, mit tehetek?

Ha eltévesztetted  a méretet, önként vállaljuk, hogy a nem használt termékedet kicseréljük egy megfelelőre. A Postaköltség téged terhel.

Ha meggondoltad magad, a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a szerződéstől, akkor is, ha a termék hibátlan. Ehhez az eljáráshoz szükséges nyilatkozati mintát az ASZF-ben megtalálod. A nyilatkozat és a termék beérkezését követően kerül az ellenérték visszafizetésre.

Szállítással kapcsolatos kérdések

Mikor érkezik meg a rendelésem?

Raktáron lévő és legyártott termékek esetén a kézbesítése idő általában 1-2 munkanap, egyedi rendelések esetén ez akár 4-7 munkanap is lehet.

Milyen előnyökkel jár, ha regisztrálok az oldalon?

Az oldalon vagy  a hírlevelünkre való regisztrációval elsőként értesülhetsz általános kedvezményeinkről és személyre szabott ajánlatokkal kedvezményekkel is meg tudunk keresni. Illetve láthatod és nyomon követheted rendelésed állapotát.

Külföldre is tudok rendelni vagy csak belföldön?

Belföld

FoxPost futárral szállítjuk ki a megrendeléseket a megadott címre. Vagy csomag automatába. Mindkét esetben választhatod az előre utalást vagy utánvétet.

Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítjük a címzettet. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általa ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját.

Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt. A kiszállítást megelőzően a futár telefonon egyeztet a címzettel az átvétel időpontjáról.

Külföld

Külföldi szállítás egyenlőre egyedileg egyeztetett részletek alapján lehetséges. Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot az iroda@pranafashion.hu e-mailcímen.

Milyen fizetési formák elérhetőek a számomra?

Foxpost automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.
Az utánvét összegét automatáknál bankkártyával, házhozszállítás esetén a futárnál készpénzzel tudod fizetni.

Van ajándék csomagolásra lehetőség?

Minden megvásárolt termékünk egy kis organza ajándékzacskóban érkezik. Ezen felül nincs egyenlőre ilyen szolgáltatásra lehetőség.

Chat megnyitása
1
Close chat
Szia! Köszönjük, hogy meglátogattál minket. Nyomd meg a Start gombot, hogy beszélhess velünk. :)

Start