Rólunk

DSC_0240

A Prana Fashion egy különleges ásvány ékszer webshop Neked

Nálunk minden az egyedi különlegességekről szól.
Elhivatottak vagyunk a jó ár és a prémium minőség megvalósításában.
Igenis úgy gondoljuk, hogy személyes ajándékot vásárolni ilyen egyszerű és élvezetes is lehet.
Töltekezz a természet energiájával!
Történetünk

Az ásványok szeretete és a tibeti tradícióhoz való közelebb kerülés eredménye képpen születtek sorra ezek az egyedi gyönyörűségek. A visszajelzések bátorító szava és a megnövekedett érdeklődés segített abban, hogy a hobby egy vállalkozássá nője ki magát. Ezúton is köszönöm mindenkinek, Neked is!

Hova tovább

A Prána Fashion termékek a szépség és az egészség jegyében készülnek ötvözve a tradicionális elemeket a nyugati esztétikummal. Szeretnénk ha ez a továbbiakban is megmaradna és olyan termékekkel bővülne a paletta, amik méltón képviselik a Prána Fashion eszmei és a fizikai kivitelezés minőségének arculatát, hogy Te is olyan büszkén ajánlhass minket tovább, mint amennyire mi nekünk fontos az elégedettséged.

Küldetésünk

A Te igazi egyéniséged tükrözése különleges málákkal és karkötőkkel. Minőségi anyagokból, olyan szeretetteljes kivitelezéssel, hogy minden darabban láthasd és érezhesd azt a törődést, amivel összeállítottuk számodra új kedvencedet. A Prána Fashion termékek a szépség és az egészség jegyében készülnek ötvözve a tradicionális elemeket a nyugati esztétikummal.

Prana Fashion

A kézműves munka több szempontból is közel kerülhet a szívünkhöz. Főleg ha csodálatos dolgokat készíthetünk, ilyen hihetetlenül gyönyörű anyagokból. Egyfelől a tradicionális eszmei vonulat miatt, mely segít minket önmagunk megtalálásában és pozitív erények felhalmozásában. Másfelől a természet ajándékainak értékelése és jótékony hatásai előtt való tisztelgés. Ennek a két nagyon fontos dolognak a szem előtt tartásával készülnek a Prána Fashion különleges termékei, 1000% Szívvel és 100%-ig kézzel.

DSC_0347
Chat megnyitása
1
Close chat
Szia! Köszönjük, hogy meglátogattál minket. Nyomd meg a Start gombot, hogy beszélhess velünk. :)

Start