Hematittal és hegyikristállyal erősített 7 Csakra szett

Töltsd fel, védd magad energiacsatornáidon keresztül, hozd magad egyensúlyba! Válaszd ki karkötőd a napra, hangulatodhoz.

21 .000 Ft

Leírás

Mennyi sok hatás ér minket nap mint nap, stressz, környezeti, és fizikai ártalmak, amik erősen befolyásolják egészségünket, közérzetünket. Az energiaáramlás a testünkben, csakráinkban nem mindig ugyan ott van elakadva és hangulatunk ezt mutathatja is. Elég csak arra gondolni, hogy reggel milyen ruhát van kedved felvenni…
Nem biztos hogy mindenhol szükség van töltésre, erősítésre.

Ezért lesz tökéletes választás a csakra szett! Mindig felveheted az aktuális mentális vagy fizikai akudt, vagy krónikus tüneted legjobb gondviselőjét! Ha úgy érzed minden rendben preventív jelleggel vagy plusz energia forrásként segíthetik napjaidat!
Töltsd fel és védd magad!

7. 

A Sahasrara (koronacsakra) a magasabb tudatosságú állapotokhoz, a megvilágosodáshoz kapcsolódik. Ez a teljes boldogság tapasztalataihoz vezet, és megteremti a kapcsolatot a gondolkodáson túli valósággal.  

 

6.

Az Ajna (harmadik szem csakra). Az intuíciót, az előrelátást képviseli, a nyitottság és a képzelet vezérli. A kiegyensúlyozatlan állapotát megtapasztalhatjuk, mikor az irányítás és az egyértelműség hiányát érzékeljük.

5.

A Vishuddha (torokcsakra) a test hang- és beszédközpontját alkotja. Összeköti a szív központját a harmadik szem csakrával, a közvetítő az érzés és gondolkodás között. Az egyensúlyának megbomlása arrogáns megnyilvánulásokkal, szégyenlősséggel esetleg fokozott szorongással járhat.

 4.

Az Anahata (szívcsakra) összeköti az ösztönök alsó három csakrájátaz emberi tudat felsőbb három csakráiával. A szeretet, önszeretetet képviseli, és irányítja kapcsolatainkat. Az egyensúlyhiányos tulajdonságok a depresszió, a kapcsolataink nehézségei és az önfegyelem hiánya.

 

3. 

A Manipurát (köldökcsakra) tekintik az energia tárolás legfontosabb helyének. Innen kapják feldolgozó belső szerveink az energiát. Önbecsülést, örömet, akaraterőt és személyes felelősséget közvetítik a külvilág felé. Kiegyensúlyozatlan tulajdonságai az alacsony önbecsülés, befolyásolhatóság kérdései, manipulatív hajlamok és a hatalommal való visszaélés lehetnek.

 

 2. 

A Swadhisthana (sacrum csakra) kreatív és szexuális energiákat képvisel. Kiegyensúlyozatlanságát jellemzi a kreativitás hiánya vagy elfojtása, a szexuális diszfunkció, az intimitás visszatartása és az érzelmi elszigeteltség.

 

1. 

A Muladhara (gyökércsakra) összekapcsolná a testet, a földet és azt, ahogyan mozogsz a világon. Ez biztosítja az alapot, képviseli az életünkben a biztonságot és stabilitást, amelyre építünk. Kiegyensúlyozatlanságból eredő tulajdonságok a szétszórtság, szorongás, aggodalom és félelem.

 

 

FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása kapcsán szeretném felhívni a figyelmedet, hogy az ásványok és ebből készült kiegészítők nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az oldalon olvasható leírások a kristályokkal kapcsolatos tradícionális irodalomak alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy mielőbb forduljon orvosához.