Lápisz lazuli Pirit Hematit Egyedi Málá

A múltbéli események feldolgozása és a racionális döntések meghozása. A Nap sugárzó ereje, a jótékony védelmezés és az egyensúly kövéből készült egyedi összeállítás a Te igényeidnek megfelelően.

21 .630 Ft

Leírás

Ez a 108 szemes málá különlegesség tradicionális szemszámokkal és elrendezéssel rendelkezik. A füzért alkotó ásványok plusz energiákkal segítik a gyakorlást, vagy viselés közben fejtik ki jótékony hatásukat.

Az ásványokról bővebben:

Lapisz lazuli

A harmónia köve.  Oldja a stresszt, növeli az intuíciós képességeket. Fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális szinten harmóniát teremt. Enyhíti a fájdalmat, a migrént, hat a depresszióra, a légző- és idegrendszerre, a gégére, a pajzsmirigyre, az immunrendszerre. Tisztítja a vért, csökkenti a vérnyomást, a szédülést.
Színe: sötétkék, arannyal foltokkal

Pirit

A Nap köve. Segít nevetni magunkon, megszabadít a boldogtalanságtól, fájdalomcsillapító hatású, enyhíti a menstruációs panaszokat, erősen védelmez mások negatív gondolataitól, erős fáradtság esetén a rossz energiaáramlatoktól. Vasat tartalmaz.
Színe: arany

Hematit

A vér köve. Minden vérhez, és szív és keringési rendszerhez köthető betegségben a segítségünkre van. Ezen kívül szoros kapcsolatban áll az érzelemvilágunkkal. Ezt teljesen átvilágítva tehetjük fel egyszercsak magunknak a kérdést: Akarok e változtatni? Segít dönteni, segít a vágyat magamba felhozni.

Színe: vörösesbarna, szürkésfekete, fekete

További információk

Ásvány

Lápisz lazuli, Ónix, Pirit

Gyöngy mérete

10mm, 8mm

Szín

Kék, Sárga

Jótékony hatás

Intuíciót erősítő, Kommunikáció, Motiváció, Változást segítő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lápisz lazuli Pirit Hematit Egyedi Málá” értékelése elsőként