Lápisz lazuli Pirit Ónix Egyedi Málá

A múltbéli események feldolgozása és a megértő tisztánlátás. A Nap sugárzó ereje, a jótékony védelmezés és az egyensúly kövéből készült egyedi összeállítás a Te igényeidnek megfelelően.

21 .840 Ft

Leírás

Ez a 108 szemes málá különlegesség tradicionális szemszámokkal és elrendezéssel rendelkezik. A füzért alkotó ásványok plusz energiákkal segítik a gyakorlást, vagy viselés közben fejtik ki jótékony hatásukat.

Az ásványokról bővebben:

Lapisz lazuli

A harmónia köve.  Oldja a stresszt, növeli az intuíciós képességeket. Fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális szinten harmóniát teremt. Enyhíti a fájdalmat, a migrént, hat a depresszióra, a légző- és idegrendszerre, a gégére, a pajzsmirigyre, az immunrendszerre. Tisztítja a vért, csökkenti a vérnyomást, a szédülést.
Színe: sötétkék, arannyal foltokkal

Pirit

A Nap köve. Segít nevetni magunkon, megszabadít a boldogtalanságtól, fájdalomcsillapító hatású, enyhíti a menstruációs panaszokat, erősen védelmez mások negatív gondolataitól, erős fáradtság esetén a rossz energiaáramlatoktól. Vasat tartalmaz.
Színe: arany

Ónix

A titoktartás  köve. Előrevisz az időben, bepillantást enged a jövőbe. Fokozza az életerőt. Megőrzi mindannak az emlékét, ami a viselőjével történt. Ez a tulajdonsága hasznos a lelki traumák oldására. Kézben tartva  alkalmazható régi fájdalmak és bánat gyógyítására.
Színe: fekete, szürke, fehér, kék

További információk

Ásvány

Lápisz lazuli, Ónix, Pirit

Gyöngy mérete

10mm, 8mm

Szín

Kék, Sárga

Jótékony hatás

Intuíciót erősítő, Kommunikáció, Motiváció, Változást segítő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lápisz lazuli Pirit Ónix Egyedi Málá” értékelése elsőként