Rodokrozit Magnezit Egyedi Málá

A dinamikus élet és önzetlen szeretet megtapasztalása. A Nyugalom és a keringési rendszer hatékony tisztító és karbantartó kövéből készült egyedi összeállítás a Te igényeidnek megfelelően.

12 .300 Ft

Leírás

Ez a 108 szemes málá különlegesség tradicionális szemszámokkal és elrendezéssel rendelkezik. A füzért alkotó ásványok plusz energiákkal segítik a gyakorlást, vagy viselés közben fejtik ki jótékony hatásukat.

Az ásványokról bővebben:

Rodokrozit

Önzetlen szeretet és a könyörületesség köve. Dinamikus és pozitív életszemléletre nevel. Kitűnő a hatása a szívre és a kapcsolatokra, különösen azoknak akik úgy érzik, hogy nem szeretik őket. Kiváltképpen a szexuális zaklatás gyógyítására megfelelő. Lélektársat vonz, bár ennek megtapasztalása nem feltétlenül olyan boldogító, amint azt reméljük. A rodokrozit arra tanítja a szívet, hogy ne törjön össze, ha fájdalmas érzéseket kell átélnie, és megszüntetni a visszautasítást.Elősegíti a pozitív hozzáállást és az álomállapotokat, fokozza a kreativitást. Megtisztítja a keringési rendszert és a veséket, helyreállítja a gyengülő látást, normalizálja a vérnyomást, stabilizálja a szívverést, valamint erősíti az ivarszerveket. Tágítja a véredényeket, csillapítja a migrént. Az elixír segítséget nyújt a fertőzésekre, erősíti a bőrt.

Színe:rózsaszíntől a narancssárgáig

Alabástrom

Minden olyan problémával szembesít, amiknek hatására elveszíthetem önbecsülésem. Gyengéd támogatásával elvisz a megbocsátásig, az önmagam feloldozásáig, ezért szívgyógyító, szívcsakra kioldó, tudat nyugtató, és gondolat tisztító. Segít felállítani a határokat, kiegyensúlyozni a labilis lelkiállapotot és feloldani az izomgörcsöket.

Szín: fehér, sárgás, vörös

További információk

Ásvány

Magnezit, Rodokrozit

Szín

Fehér, Rózsaszín

Gyöngy mérete

8mm

Jótékony hatás

Boldogság, Motiváció, Stresszoldás, Termékenység, Változást segítő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rodokrozit Magnezit Egyedi Málá” értékelése elsőként