Rózsakvarc Lila Achát Alabástrom Egyedi Málá

Önmagunk mélységeinek megtapasztalása, ebben is segíthet neked a szeretet és a lelki stabilitás megtalálásának kövéből készült egyedi összeállítású 108 szemes Málá.

16 .850 Ft

Kategóriák:, Címkék:, , , , , , Cikkszám: M-108-002-1-1

Leírás

Ez a 108 szemes málá különlegesség tradicionális szemszámokkal és elrendezéssel rendelkezik. A füzért alkotó ásványok plusz energiákkal segítik a gyakorlást, vagy viselés közben fejtik ki jótékony hatásukat.

Az ásványokról bővebben:

Rózsakvarc

A végtelen béke köve. A legfontosabb kristály a szív és a szívcsakra számára. Megnyugtatja a szívet, nyugtat, biztat, bevonzza a szerelmet. A meglévő kapcsolatokban visszaállítja a bizalmat, a harmóniát. Segíti a mellkas problémáit, gyógyítja a tüdőt, a veséket, fokozza a termékenységet. 

Achát

Segít a depresszió és a letargia enyhítésében, megerősíti öröm és boldogságérzetünket. Érzelmi, fizikai és intellektuális egyensúlyt teremtenek. Segítik a fizikai energia összpontosítását és stabilizálását. Tisztító hatása fizikai és érzelmi szinten erőteljes. A szívre helyezve jótékonyan hat az érzelmi rendellenességekre, amelyek gátolják a szeretet elfogadását. A hasra téve vagy elixírkrémként fogyasztva serkenti az emésztést és enyhíti a gyomorhurutot. Gyógyítja a szemet, a gyomrot és a méhet, tisztítja a nyirokrendszert és a hasnyálmirigyet, erősíti a hajszálereket, orvosolja a bőrbetegségeket. 

Alabástrom

Minden olyan problémával szembesít, amiknek hatására elveszíthetem önbecsülésem. Gyengéd támogatásával elvisz a megbocsátásig, az önmagam feloldozásáig, ezért szívgyógyító, szívcsakra kioldó, tudat nyugtató, és gondolat tisztító. Segít felállítani a határokat, kiegyensúlyozni a labilis lelkiállapotot és feloldani az izomgörcsöket. 

További információk

Ásvány

Lila achát, Rózsakvarc

Gyöngy mérete

8mm

Jótékony hatás

Boldogság, Kommunikáció, Változást segítő

Szín

Fehér, Lila, Rózsaszín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rózsakvarc Lila Achát Alabástrom Egyedi Málá” értékelése elsőként